آیا دنبال تغییرین؟ آیا به دنبال محصولات به شدت متنوع هستین. همه رقیباتون خوب میدونن که با اضافه کردن پنیر به لیست بلند بالای محصولات لبنیاتی شون، میتونن مشتریهای بیشتری جذب کنن. حالا اگه تحقیق کوچولو بین دوست و آشنا انجام بدین، متوجه میشین که هر کسی یه نوع پنیر دوست داره، از پنیر خامه ای و سفید گرفته تا پنیر چدار و حتی پنیرهای با شکل خاص مثل پنیر لاکتیکی.
پنیر یکی از محصولات پرطرفدار و پرفروش لبنیاتیه؛ هر فروشگاهی که فکرشو بکنین یه چنتا مدل مختلف از پنیر رو تو دل یخچالاش جا داده. پس چرا شما نتونین پنیر خاص خودتونو تولید کنین. با تولید پنیر، میتونین سود بیشتری کسب کنین و کارگاهتونو به یه سطح جدید از درآمد برسونین. ولی خوب چنتا شرط داره و اونم اینه که اول باید چم و خم کارتونو بشناسین. دستگاههای مناسب برای این کار و نحوه تولیدشو بدونین و به قول معروف یکم دندون رو جیگر بزارین تا مطالبی که لازمه رو بهتون بگیم.
خط فراوری پنیر
پنیر فرصتی طلایی که باید ازش نهایت استفاده رو ببرین
اصلا فکر کردین که با تولید پنیر، میتونین از شیرهای اضافی و مازاد استفاده کنین و هیچ چیزی رو هدر ندین. این یعنی بهرهوری بیشتر و کاهش ضایعات!!! اگه تا قبل از این فقط شیرخام به مشتریاتون میفروختین و یا غیر از ماست چیز دیگه ای تو دست و بال کارگاهتون نبود، از این به بعد یه جای خوب برای پنیر هم باید کنار بزارین.
باید یه موضوعی رو اعتراف کنیم که تقریبا بیشتر افرادی که به دنبال تولید پنیر هستن، قبلا خودشون کارگاه ماست بندی و تجهیزات تولید ماست رو داشتن؛ یعنی تا نیمه های راه رو رفتن و اگه شما دیر بجنبین قشنگ از قافله بزرگ تولیدکنندگان پنیر عقب میمونین.
خوب اگه یکم از دنیای پنیر براتون بگیم حساب کار کاملا دستتون میاد.
پنیر محصول لبنیاتیه که مستقیما از شیر به دست میاد. پس شما نیاز به خرید دستگاههای خیلی زیاد، صرف هزینههای بالا و طی کردن پروسههای طولانی نیستین. اگه فوت و فن های لازم برای تولید این ماده رو بدونین تا چشم به هم زدن میبینین که یکی از تولید کنندگان کارکشته و معروف پنیر شدین.
تولید ماست تو لبنیات، خودش صنعت پولسازیه. حالا شما فک کن پنیر رو هم به لیست درآمدتون اضافه کنین.
راحت بگم که پنیر فرصت بکریه برای جذب مشتریهای جدید.
کمترین قیمت یک پنیر بسته بندی شده به نظرتون چنده؟ 30 تومن، 40 تومن، 100 تومن؟ همین الان که دارم توی دیجی کالا به دنبال قیمت پنیر میگردم، کمترین قیمت پنیر 34 هزار تومنه که متعلق به پنیر نوع لبنه با یک برند معروف حال حاضر ایرانه. حالا دیگه این پایه کاره. کلی پنیر جور واجور توی بازار وجود داره که هر کدوم تو بسته بندی های شکیل و با قیمت های حداقل 40 تومن به بالا به مشتریا عرضه میشن.
پنیر خامهای، فتا، لبنه، کلاسیک، لاکتیکی، چدار و ده ها نوع پنیر دیگه که امکان تولید تک تکشونو با دستگاههایی که داخل متن معرفی میشن دارین. اینو بدونین که با داشتن محصولات متنوعتر، میتونین مشتریهای جدیدی رو جذب کنین که به دنبال پنیرهای خاص و با کیفیت هستن. این یعنی بازار بزرگتر و فرصتهای بیشتر.
تازه قیمت هایی که گفته شد، قیمت پنیرهای بسته بندی شده و موجود توی فروشگاه هاست. احتمالا از قیمت پنیر لیقوان گوسفندی اطلاع ندارین؛ چیزی حول و حوش 300 هزار تومن اونم 800 گرمی!!!! تعجب آوره نه؟
حالا شما اگه کارگاه لبنیاتی داشته باشین بازم ترجیح میدین که بی خیال تولید پنیر شین و یا هر چه سریعتر دست رو تولید این محصول لبنیاتی بزارین.
چگونه به دنیای پنیر وارد بشیم:
شرح مراحل تولید و آماده سازی
خب، اول از همه فهمیدین که داستانمون با شیرخام تازه و پر و پیمون شروع میشه. حالا منظور از پر و پیمون چیه؟ در ادامه بهتون میگیم.
شیرخامی که داخل شیر سردکن رو دیده و قشنگ استراحت کرده، پاستوریزاسیون هم روش انجام شده و قبل از اینکه بره مرحله بعد باید دوباره وارد شیر سردکن بشه. پس در جریان هستین که یه لحظه هم نباید جای شیرخام وسط هوای آزاد پهن بشه که کار رو خراب میکنه.
حالا باید دوباره توی دستگاهی که بهش میگن «پروسس تانک» میریزیم. حالا این پروسس تانک میتونه با دو روش شیر رو برای ما گرم کنه.
منبع: دستگاه تولید پنیر لیقوان
Comments on “وقتشه که دستگاه های تولید پنیر رو هم به کارگاه لبنیاتی تون اضافه کنین حالا چرا تولید پنیر؟”